Radno vrijeme trgovine Tim Tanja od 1.6.2023 u Koprivnici je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 18:00, a subotom od 08:00 do 16:00h, a Peterancu je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 14:00 sati, subotom od 08:00 do 14:00, trgovina u Peterancu (specijalizirana trgovina oružja i streljiva), Nedjeljom trgovine ne rade - Vaša Tim Tanja
Najnovija kolekcija ribičke opreme

Najnovija kolekcija ribičke opreme

NAJNOVIJE KOLEKCIJE: Spro, Shimano, DVOI, 2DJ, 3LB, Pantera, Royal, Dicarp te sva druga RIBOLOVNA OPREMA za sve ribolovce u sjedištu Tim Tanja.

U trgovini Peteranec još povoljnije cjene ribolovnog pribora svjetskih marki. Uz to nudimo plinske pištolje, revolvere, zračne puške te sve kalibre streljiva za lovce poznatih proizvođača Belot – Pelagri – RWS Mirage – Winchester – RC te sve drugo po narudžbi. Moguća dostava u većim količinama za lovačka društva.

I DALJE TRAJU POPUSTI na ribolovni pribor vrhunskih marki. Za lovce također DODATNI POPUST od 10 do 20% na svo lovačko streljivo svih kalibara vrhunskih svijetskih proizvođača.

Najpovoljniji u svim vrstama primama i živim mamcima te svim vrstama Berklijevih silikonaca za pastrve, rapale, idra varalice, monarh dock, mušice po narudžbi te sve ostalo što Vam je potrebno za Vaš užitak u ribolovu i prirodi.

Trgovine su opremljene svim vrstama ribolova – šaranskim ribolovom, spin ribolovom, takmičarskim hranama i primamama te šaranskim asortimanom vrhunske kvalitete.