1.5.2024 ne radimo. Radno vrijeme trgovine Tim Tanja od 1.5 u Koprivnici i Peterancu od pon - pet 08:00 - 18:00, a sub 08:00 - 14:00. Nedjeljom,praznikom i blagdanima ne radimo. Sretan Vam Praznik rada želi vam Tim Tanja.

O nama

timtanja

Poduzeće TIM TANJA je osnovano 2006. godine. Osnivač tvrtke, gospodin Ivan Šestak je kao i svaki početnik počeo skoro od nule. Kroz druženje s prijateljima u ribolovu došao je na ideju da otvori trgovinu ribičke opreme. Glavni cilj mu je bio poboljšati ponudu na koprivničkom području, razvijati sportsko natjecanje u regiji te zaposliti mlade ljude koji su u ovim teškim vremenima bez posla i bez motivacije. Sa skromnim temeljnim kapitalom 2006. godine otvorena je trgovina ribičke opreme u Peterancu. Lokacija na kojoj se nalazi trgovina vodi na “Panonsko” more tj. jezera koja su omiljena destinacija Koprivničanaca preko vikenda, a posebno ribiča.

 

Zahvaljujući uporom trudu i radu, konstantnom rastu prodaje i prihoda te ulaganju u razvoj poslovanja, nakon nekoliko godina je otvorena još jedna trgovina u Koprivnici. Kasnije se timu pridružio i sin Tihomir koji je trenutno direktor i budući nasljednik poduzeća. Danas tvrtka posjeduje jednu od najopremljenijih trgovina u Koprivničko-križevačkoj županiji te predstavlja uspješnu obiteljsku tvrtku. Osim ribičke opreme, sada u trgovinama Tim Tanje možete kupiti sve što vam je potrebno za lov, oružje svih kalibara i municiju te pirotehniku. S ponosom možemo spomenuti kako smo 2008. godine postali “Srebrni partner” Mirnovec Pirotehnike.

 

Radimo sa najboljim proizvođačima svjetskih marki ribolovnog i lovačkog pribora i opreme, npr. Shimano, Spro, Fox, Daiva, Sportex, Berkley. Svim našim kupcima nudimo najveću kvalitetu uz najniže cijene.

 

Niske cijene, vrhunska kvaliteta te poštenje su osnove našeg poslovanja.

Mirjana, Ivan i Tihomir


Informacije o tvrtki

Naziv tvrtke

TIM TANJA d.o.o.

Sjedište tvrtke

Kralja Tomislava 20, 48321 Peteranec, Hrvatska

Sud kod kojega je tvrtka upisana u Sudski registar

Trgovački sud u Varaždinu

OIB

99397500220

Iznos temeljnog kapitala trgovačkog društva

20.000,00 kn uplaćeno u cijelosti

Osnivač

Ivan Šestak

Član uprave

Tihomir Šestak

Tvrtka i sjedište institucije kod koje se drži račun

Podravska banka, Opatička 3, 48000 Koprivnica

IBAN:

HR18238600211004605